perjantai 9. syyskuuta 2011

Syyssatoa


Näin syksyn tullen olen taas hamunnut kodin täyteen luumuja, teetä ja kirjoja - ja niillä olen myös hyvin pitkälti tässä viime päivät elänyt. Seminaari starttasi tällä viikolla ja päätin, että työstä tulee yksi luku tulevaan graduuni. Phuuh. Kaukana ovat ne opiskelijapäivät, kun sai haaveilla luennoilla ja vaellella vailla märänpäätä yliopiston käytävillä. Nyt lähinnä lymyän kotona ja yritän oksentaa paperille jotain tutkimuksen tapaista. Ja syön luumuja! Onneksi tuli osallistuttua myös parille kuvajournalismin kursille, piristävät mukavasti tuota tutkimuspainotteista lukujärjestystä ja estävät lopullisen mökkihöpertymisen.

Tänään kuitenkin ihanat tyttöset iskevät illalla tänne kera vinkun ja herkkujen. Tanssijalkakin vipattaisi, mutta meikä joutuu hyvin todennäköisesti skippamaan sen huvin. Avasin tällä viikolla turhan itsevarmasti syksyn jumppakauden, sillä nyt en pääse sohvalta tai wc-pöntöltä ylös ilman apua ja kyyneleitä. Noh, onneksi sitä vinkkua voi juoda persus penkissäkin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Very nice photos. Yes we found your site, and when do you check for comments on it. Just started to explore this collection of interesting pictures. They look great. Jim and Ritva

Anna kirjoitti...

Hi! And thanks! I love taking pictures but I still need a lot of practice! Blog is a collection of different pictures - most of them are from my life but some are just beautiful inspiration pictures. :)