maanantai 28. marraskuuta 2011

Ihanuuksia Koodissa

Satuin eilen aikani kuluksi selailemaan Sisustuksen koodin blogia ja kylläpäs siellä oli taas vaikka mitä ihanaa ja kaunista ihmeteltävää. Matka Turkuun voisi olla tässä välissä ihan paikallaan... Alle keräilin muutamia omaa silmää miellyttävia juttuja, erityisesti Hayn kauniit ja hauskat tuotteet kiinnittävät huomioni.


Hayn värikkäät matot. Aivan ihanat.




DLM- ja DLM XL-pöydät.




 Ihanat Missoni-tyynyt. Sopivat muuten aikast hyvin jouluiseenkin sisustukseen.




Hayn valkoiset Ru-tuolit.

Therese Sennerholtin printit, joihin en varmaan koskaan kyllästy. Nyt mulla on kyllä jonkinlainen fiksaatio noihin mustapohjaisiin yksilöihin. Koodin mukaan Therese painaa julisteita aina rajatun määrän per koko ja malli, jotta printit pysyisivät uniikkeina. Kun erä on loppunut, tulee tilalle uudet mallit. Jos siis julisteista löytyy jokin mieleinen malli, ei kannata lykätä ostopäätöstä kovin pitkälle!


Hayn Trays-tarjottimet. Tarjottimien muoto ja materiaali eli teräs on sama kuin Tray Table-pöydissä, vain koko eroaa. Tarjotin olisi kätevä meidän olohuoneeseen, jossa ei ole minkäänlaista pöytää. Pehmeä rahi tai palli vaativat aina kahvikupin alle jotain kovempaa ja tukevampaa.



Tässä miellyttivät kaikki, värit ja kokonaisuus. Erityisen kiva on tuo musta Jielde Signal-pöytävalaisin.

Ei kommentteja: