torstai 14. marraskuuta 2013

Mrs. Party

Kaikki tietävät, että häät ovat juhlat isolla J:llä. Ensin tulevat tietty polttarit, mutta miksi tyytyä vain niihin? Jos juhlitaan, niin juhlitaan sitten kunnolla. Ystäväni mennä päräytti naimisiin viime kesänä (allekirjoittanut hääräsi muuten kaasona), eikä lopettanut bilettämistä siihen. Hän päätti järkätä meille tytöille vielä after-partyt: rouva-bileet! Mikä mahtava idea. Koskaan ei voi juhlia liikaa, edes häitä.


Saimme kemuihin liittyen joka päivä Facebookiin teemaan liittyviä teasereita.



"Don't know what to do with the book you never read? Simply use it as a hat."   "How to get your man to do the housework? Easy-peasy."


Nää on musta ihan mainioita. Harmi, että rouva sairastelee ja partyja jouduttiin vähän siirtämään. Mutta sääli se olisi peppua ketkuttaa puolikuntoisena pikkutunneilla. Sillä välin: kuumaa juomaa kera inkiväärin ja puolison hellän hoivan. Toisen kuvan perusteella tiedämme, miten rouvaa saa miehensä hoitamaan ne kotityöt sairastelun aikana. ;)

2 kommenttia:

Alice kirjoitti...

Hehe, asiaa! ;)
Saas nähdä jos tästä party-ideasta lähtis oikein mehevä muoti-ilmiö etenemään! Täytyypi itsekin kirjoitella näistä omaan blogiin vielä, täytyy jakaa tätä ilosanomaa eteenpäin. Mrs.partyt! <3

PS: Harmittaa ihan sikana, että menin sairastumaan JUST NYT. :(

Anna kirjoitti...

Hihii, uskon vahvasti ilmiön muodostumiseen - kukapa ei kemuista tykkäisi!

PS. Niinpä, mut ei sille voi mitään. Nimim. tällä hetkellä potilaana.:(