sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulu tulee!

Se olis kuulkaas loma ja joulu, huhhei! Vaikka maa on musta, on joulu jo hiipinyt jo ainakin meikäläisen nurkkiin ja sielun sopukoihin.


En edes halua tietää, miten monta kertaa olen tämän kuukauden aikana levittänyt homejuustoa piparin päälle. (Monta.) Noh, tammikuussa sitten urheillaan, lupaan ja vannon. Nappasin omaan joulukotiin tänän vuonna havunoksia, suosittelen lämpimästi! Se ei ole ihan joulukuusi, mutta näyttää kauniilta maljakoissa ja tuoksuu jumalaiselta. Oksien kanssa taisi lähteä vähän lapasesta, kun niitä ilmeistyi vähän joka puolelle...


Kompensoin puuttuvaa lumen määrää tänä vuonna sillä, että riekuin mahdollisimman monissa pikkujouluissa. Jostainhan se tunnelma pitää repiä. Juustoähkyn lisäksi tämän vuoden juhlista jäi käteen nämä seikat:

Blossa 2013 oli pahaa, mutta pullo niin kaunis joulupöydän koriste, ettei maku haittaa.

Paahdettu juuressalaatti oli jouluherkkuhitti, jota oli ihana syödä kiireettömästi kavereiden kotona. Jouluiset ravintolaruuhkat ovat silkkaa pahuutta.

Pikkujoululahjat kannattaa ottaa taas perinteeksi. Tänä vuonna mentiin teemalla: "Osta jotain, jonka voi pukea päälle." Sydäntäni lämmitti kovasti kanssaihmisten luovuus:


Lahjoissa on oma hyötyarvonsa (lasit, jossa on pyyhkijät ja vilkkuvalot, ovat korvaamattomat aamuyön loskasateisessa taksijonossa).
Mutta näihin kuviin, näihin tunnelmiin: keksijä-Anna ja tonttu-Ryan toivottavat ihanaa joulua. Nähdään ensi vuonna!

Ei kommentteja: