maanantai 9. toukokuuta 2011

Suoritusputkesta hyvää iltaa

Siellä on ilmeisesti ulkona aika kesäinen meininki. En oikeen osaa sanoa, sillä itsehän kärvistelen päivät tenttikirjat kainalossa ja katselen kateellisena ulkona kirmaavia lapsia. Kaikilla t-paidat päällä ja jätskitötteröt tassuissa. Ja joo, kyllä minäkin poistun tästä bunkkerista ulos joka päivä. Usein se kuitenkin venähtää iltaan, koska päivät teen koulujuttuja. Illalla keskittyminen ei vaan yksinkertaisesti riitä kirjasuomen äänneasun selvittelyyn tai muuhun yhtä kehittävään. Harmi vaan, että se aurinko ei enää paistele niin lämpimästi iltaisin.

Lähdin tänään minnekäs muualle kuin tenttiin, jälleen kerran. Huoh. Kyllä ne siitä pian loppuu (vahinko vaan, että motivaatio jäi killumaan jo edelliseen periodiin). No anyways, koska tänään oli lähdettävä kaupungille, sain tilaisuuden pukeutua kuin normaalit 20 asteen helteestä nauttivat ihmiset.


Kukkia! Juu, innostuin kuvailemaan mun kesävaatteita; iloja ne on pienetkin ilot! Ja peilikuvathan on aina yhtä vinkeitä. Kotona karu todellisuus iski kuitenkin jälleen naamalle, ja loppupäivä kuluikin suht normaaleissa merkeissä: kirjoja, ruokaa, lisää ruokaa ja sitten lenkille. Onneksi illalla oli vielä ihanan lämmintä kirmailla Kaupin metsässä.


Ja sporttiposeerauksen myötä onkin hyvä toivottaa kaikille aurinkoista viikkoa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mieletön sporttityttö! Aaa ja toi kukkapaita on ihana! <3 Tahtootahtoo samanlaisen! :D Hyvä meininki ja sillee! :D Ja kaikki lauseet loppuu taas huutomerkkiin!

(!)

Anna kirjoitti...

!!!!

Danke! Mun kaikki kesävaatteet on vielä Eurassa, mut onneks löytyi jotain tuolta kaapin perältä. Täytyy edes hiukan yrittää nauttia tosta aurinkoisesta säästä, kun päivät kuluu tosiaan aika tiiviisti vielä noiden kirjojen kanssa. Phuuh.