lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kevättä


Energiaa riitti eilen töiden jälkeenkin, joten se oli hyödynnettävä siivoamalla – ny o puhasta! Lisääntynyt valo on toki näin keväällä ihanaa, mutta se myös ikävästi paljastaa nuo nurkissa pyörivät pölypallot... Siirrettiin siivouksen yhteydessä myös talvivaatteet ja -kengät pois kevyempien ulkovaatteiden tieltä siinä uskossa, ettei viime viikkoinen takatalvi enää uusiudu (kop-kop!) Jos huomenna on hyvä ilma, ajattelin vielä tuulettaa toppavaatteet. Ja sitten se ois kevätsiivous aika lailla paketissa.

Kevättä on ollut ilmassa kyllä muutenkin. Ystäväni nimittäin ilmoitti menevänsä naimisiin. Osaisin tätä kyllä jo hieman odottaa, mutta kyllä se silti sai onnen kyyneleet silmiin. Ensi vuosi tuleekin olemaan varsinaista hääjuhlaa, sillä toimin kaasona kaksissa häissä. Saapa nähdä, millainen hääblogi tästäkin saitista kehketyy, kun päästään suunnittelemaan juhlia!

Jos eilen oli energiaa, niin tänään sitä ei kyllä ole ollut yhtään. Laitetaan sadepäivän piikkiin. Kävin aamulla Tampereen kirjamessuilla, mutta sielläkin pyörin melko apaattisena kaverin perässä ja etsin epätoivoisena istumapaikkaa. Kotona rojahdin samantien sohvalle. 

Hyvä, että tosiaan eilen tuli siivottua. ;)

Ei kommentteja: