perjantai 31. elokuuta 2012

Ikealaisia

Tässä muutamat suosikki-ikealaiset tältä syksyltä. En ihan kauheasti innostunut oikein mistään uuden kuvaston jutusta, mutta onhan kivasti stailattuja huoneita aina kiva selailla. :) Tekstiileiden puolella näytti olevan ainakin monenkokoista mustavalkoista raitaa. Jos Marimekon Tasaraita-kuosi miellyttää, niin kannattaa katsastaa tuo Sofia-kangas (tyynyt ylävasen), se on varsin samantyyppistä ja tietty huomattavasti edullisempaa.

Ikealla on kyllä aina tosi kivoja valaisimia, varsinkin työvalaisimia. Tuo valkoinen Tisdag-lamppu on myös tosi kaunis! Mattopuolella jäin toviksi tutkimaan hauskan värisiä pyöreitä mattoja, sillä sellainen voisi sopia meidän pyöreän ruokapöydän alla. Veikkaan kuitenkin, että ne ovat kaikki liian pieniä, harmi!

Kaikki säilytyssysteemit näyttävät Ikealla aina jotenkin tosi hyvältä ja toimivalta, kaikki laatikot sun muut. Kun ne vielä saisi kotonakin toimimaan samoin! Syksyn kuvastosta jäivät erityisesti mieleen nuo kauniit, puiset Förhöjä-laatikot. Suomen Ikean sivuilta en niitä vielä löytänyt, eli linkki johtaa Ruotsin puolelle. Sinkityt Hyllis-hyllyt on ilmeisesti tarkoitettu ulkokäyttöön, mutta voisivat näyttää särmikkäiltä myös sisällä. Ja lähtevät mukaan muuten aika huokeaan hintaan!

Näissä Ikea-tunnelmissa hyvvää ja kaunista viikonloppua!

kuvat: ikea

2 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Itse ihastuin hyvin yllättäen tuohon Marokko-teemaan... Yleensä en ole noin räikeiden kuosien ystävä, joten varsin yllättävää :D.

Hei voiskohan vakkarilukija toivoa, että ottaisit tuon sanavahventimen pois kommenteista? Se on niin uskomattoman rasittava tyyppi..

Anna kirjoitti...

Toki! En sellaisen olemassaoloa enää edes muistanut, nyt sen pitäisi olla poissa!

Tässä on muutenkin ollut pientä säätöä tämän blogin kanssa, koska en jostain syystä pääse käsiksi profiiliini täällä bloggerissa, buu. Kuvakin piti tosiaan vaihtaa, mutta se jäi nyt puolitiehen tämän takia - eli saatte tuijotella mustaa viivaa tuossa vieressä. ;)