torstai 24. maaliskuuta 2011

A hint of Green


Eilisellä kirppiskierroksella eksyttiin ihanaan askartelukauppa Paprukseen. Vierailin pikku putiikissa ensimmäistä kertaa, mutta en totta vie viimeistä! Siellä oli vaikka mitä ihanaa, ja hyllyt suorastaan pursuili kartonkeja ja kaiken maailman askertelukamaa. Skräppääjän vasinainen paratiisi siis. Väkisinhän siinä  myös oma sisäinen näpertelijä nostaa päätään! Realistisesti sitä voisi tietty miettiä, mitäs ihmettä niillä kaikilla papereilla sitten tekisi. Mjaa-a, mutta oli ne vaan söpöjä! Satuin putiikkiin samaan aikaan varsinaisten hardcore-askartelijoiden kanssa. Keskustelun perusteella nämä vanhemmat leidit vierailevat liikkeessä varsin usein ja ovat tuttuja myös myyjän kanssa. Juttua siis riitti ja tunnelma oli mukavan letkeä! Voisin kuvitella, että lankakaupoissa vallitsee samantapainen meininki.

Yleisen hyörimisen jälkeen päädyin etsimään passepartout-pahveja, ja viereltä kuuluvasta huokailusta ja turhautuneesta tepastelusta päätellen siinä taisi kulua tovi. Papereiden jännittävä maailma ei taida vielä täysin avautua tuolle toiselle osapuolelle. Kotimatkallakin ihmeteltiin oikein ääneen, miten voi kaksi paperinpalaa tehdä ihmisen niin onnelliseksi. Mysteereistä suurin.

Toinen kappale jäi vielä odottamaan aikaa parempaa, mutta toinen pääsi jo raikastamaan mustavalkovalokuvaa. Ja paperihan kustansi huimat 45 senttiä.

Ei kommentteja: