tiistai 5. huhtikuuta 2011

Hyvä aamu

Päätin aamulla skipata syntaksin luennon ja jäädä lukemaan tenttiin. Hyvä päätös. Koska aloitin ajoissa, ehdin myös kunnon lenkille ja vieläpä valoisaan aikaan - niin luksusta. Yleensä urheilu jää aina iltaan ja siksi myös helposti kokonaan välistä. Lykkäsin kuitenkin epähuomiossa toppavaatteet niskaan, ulkonahan oli tosiaan kunnon plussakeli. Oli aika kuumat paikat.


Lenkille en raahannut kameraa mukaan (sillon kun urheillaan, niin sillon urheillaan prkl), mutta otin kuvia ruuasta, jee! Aina yhtä mielenkiintoista ja järkevää, mutta ruokailuhan on päivän kohokohta. Tänään oli tarjolla myös jälkkäriä. Kuten huomata saattaa, allekirjoittanut oli siitä hyvin mielissään. Liikuttavaa, miten keskittyneesti sitä voi mutustaa donitsia.

Niin, pimennysverho on nyt paikoillaan (ja näyttää muuten alasvedettynä isolta valkokankaalta, vielä kun olis se videotykki) ja sen testaus tapahtui viime yönä. Pimeää oli, mutta ei tietenkään aivan säkkipimeää. Ajateltiin kuitenkin huviksemme kokeilla, saadaanko koko huone ihan pimeeksi. Siellä sitten keskellä yötä tilkittiin valonlähteitä umpeen. Etsittiin mm. klo 01.00 teippiä, jotta laajakaistan välkkyvät valot olisi saatu peitettyä. No joo, touhunsa kullakin.

Ei kommentteja: