lauantai 16. huhtikuuta 2011

Näissä päivissä on vuoden kitkaa


Mikäs sen parempaan kuin päntätä tenttiin lauantai-aamulla? No ei niin mikään! Itsepähän olen kaikki koulujutut taas viimeiseen periodiin jättänyt, joten ei auta vikistä. Sisällä kökkiminen alkoi kuitenkin tänään ottaa ihan kunnolla hattuun, joten lähdettiin ruuanlaiton ja makaronilootan jälkeen ulos kevättä ihmettelemään. Porukkahan käppäili tuolla  kaupungilla jo melkein puolialasti, mutta meikäläisen oli kyllä vielä kiskottava huivia kaulaan - en aio ottaa enempää riskejä flunssan suhteen.


Ja luonnollisesti taivas repesi jo matkan alussa. Päätettiin kuitenkin sisseinä jatkaa matkaa, ja kyllähän se aurinko sieltä taas alkoi paistaa, ihana sää! Taisi aika monen tamperelaisen terassikausi alkaa tänään.


Narsisseja oli joka paikassa.


Joku oli jättänyt tuttinsa, Pöysti?

 

Hemma. 

Tarkoitus oli jatkaa lukemista, mutta leffa taitaa viedä jälleen kerran voiton. Eilen Social Network, tänään The Tourist. Ihanaa vastapainoa lukemiselle.

2 kommenttia:

Siru kirjoitti...

Haha, apua, Pöystin tutti :--)
repesin... MUTTA. ihania kuvia keväästä :--)

Anna kirjoitti...

sirku: Kiitos, eilen oli kyllä niin keväinen, jopa kesäinen ilma! Sullakin on blogissasi ihania kuvia. :) Heh, Pöysti tuskin luopuisi tutistaan noin vain. ;)