lauantai 14. tammikuuta 2012

Karkkipäivä


Tänään on herkuteltu ihanien vieraiden kanssa viereisen leipomon herkuilla, aijai. No ollaan täällä oltu myös ahkeria ja siivottu asunto taas mukamman näköiseksi. Olen tällä viikolla luullut niin monta kertaa lattialla pyörivää pölypalloa hämähäkiksi tai muuksi ötökäksi, että oli jo korkea aika tarttua imuriin ja pölyhuiskuun. Nyt kelpaa taas. Nappasin eilen kauppareissulla mukaan myös nuo herkullisen vaaleanpunaiset tulppaanit ja tänään ne aukesivat kokonaan. Kaikin puolin makea päivä siis takana. Nyt ajattelin jatkaa Putouksen katselemista ja tehdä itselleni tortillan, eli herkkupäivä vaan jatkuu...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kun saatiin tulla! Harmi kun jäi vierailu vähän lyhyeksi, pitää ottaa pian uusiksi ja paremmalla ajalla! Ellu muuten nukahti heti kun päästiin kotiin, taisi vaan olla superväsynyt. :)

Anna kirjoitti...

Eipä mitään, vaikka kauemminkin olisin teidät täällä pitänyt. :) Voitais seuraavaksi piipahtaa ihan kahvilankin puolella tai tehdä vaikka Ikea-reissu!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kuulostaa hyvältä! Sekä kahvila että IKEA! Ja ylipäätään shoppailu <3 Ah. <3 Mitäs kaikkia sisustuskauppoja Tampereella onkaan? Aloin heti jalostaa tätä ideata shoppailusta kokonaiseksi shoppailupäiväksi, jolloin vain kierräisiin kaikkia ihania kauppoja ja käytäis kahviloissa ja toisin sanoen TÖRSÄTTÄIS RAHAA. :DD Ou jea.

Anna kirjoitti...

Sellasia pikku sisustuskauppoja on varmaan monia, mutta ID on vähän isompi liike tuolla Metson lähellä. Siellä on pitänyt mennä monta kertaa käymään. Eli suunnitelma: joko Ikea-päivä tai kaupunkipäivä! Olis niin kiva mennä viikolla, kun ei ole paljon ihmisiä liikenteessä, mutta sattuneesta syystä mulle käy vaan vkloput. Etsitään siis kalentereista meille sopiva lauantai ja mennään törsäilemään! <:

Anonyymi kirjoitti...

Näin teemme! Ollaan yhteydessä, viestitellään vaikka facebookissa! :)