keskiviikko 12. syyskuuta 2012

@kitchen


Ihan pari nopeaa räpsyä keittiöstä todistukseksi siitä, että se lahjaksi saamani taulu on vihdoin seinälle, vuhuu! No joo, yhtä ja toista pitäisi vielä hakata seinään, mutta jotenkin niiden laittaminen vaan jää ja jää...

Eikös olekin muuten ihanan valoisia kuvia? Johtuu siitä, että pestiin vihdoin ja viimein ikkunat (kehtaanko sanoa, että tämä oli neljän vuoden aikana eka kerta? Nyt se on sanottu.) ja nyt kulkaa kelpaa pitää sälekaihtimia ylhäällä asti. Ei tekisi ollenkaan mieli rullata niitä alas. Nyt oli muuten meidän taloyhtiön sääntöihin tullut huomautus siitä, että asukkaiden on pidettävä ikkunat puhtaana. Onhan se ihan totta, että se vaikuttaa talon julkisivuun ja yleiseen ilmeeseen aika paljon. No nyt tämän asian pitäisi olla kunnossa meidän osaltamme, vihdoinkin. ;)

Nyt tutkimusartikkeleiden pariin ja sitten keskustaan kaffettelemaan. On muuten täydellinen päivä istua kahvilassa, kun on tällaista sateista ja harmaata. Minusta ainakin. :)

4 kommenttia:

-I- kirjoitti...

Kiva tuo taulu! Hups, meilläkin on tänä kesänä raksan takia jäänyt ikkunat pesemättä...Täytyykin pistää työn alle ennen pakkasia!

Anna kirjoitti...

Kiitos, tykkään myös! Juu me ollaan tähän mennessä joka vuosi havahduttu siihen, että oho lunta maassa, jäi sitten ikkunat taas pesemättä vuodeksi. Nyt oltiin skarppina! ;)

Piritta kirjoitti...

Hieno on taulu!

Olen myös äärimmäisen laiska ikkunanpesijä, minulla on vierähtänyt joskus parikin vuotta niin etten ole muistanut koko ikkunanpesua. :)

Ihana blogi sinulla muuten. :)

Anna kirjoitti...

Kuulostaa tutulta! Tänä vuonna tuota pesua motivoi aika paljon makuuhuoneen ikkuna, johon kesän aikana ilmestynyt melko konkreettisia tervehdyksiä Sorsapuistossa majailevilta puluilta ynnä muilta lintukavereilta. :--)

Ja kaunis kiitos!