tiistai 11. syyskuuta 2012

White + september

Jatketaan hyväksi havaittua linjaa, eli syksyfiilistelyä. Tuo taustalla oleva kuva on pyörinyt mielessäni jo tovin, kaikessa valkeudessaan se
on vaan niin kiva. Kuvan eteishalli kuuluu Deporah Moirille, jonka valkoisen graafista kotia pääsee kurkkimaan lisää täältä. Valkoinen
eteinen toimii minusta hyvin pohjana kaikelle rouhealle ja syksyiselle, ja siitäpä sitten syntyi tuo kollaasi. Yritin valita syksyisiä juttuja, mutta minulle nuo kävisivät kyllä vuodenajasta riippumatta. Tosin budjettiin ne eivät sopisi, mutta aina voi haaveilla! ;)

a. Syksyisen värikkäät teksiilit, check! Vasemmalta oikealle: graafinen Ikean Hessum-kynnysmatto (sopisi kuin nyrkki silmään tuohon oven eteen!), ruosteenpunainen raitakangas Duralee Fabrics, Marokko-henkinen Alvine Ruta -matto myös Ikeasta.
b. Tikaun etniset tekstiilit ja matot ovat ihania, erityisesti olen tykästynyt värikkäisiin Birds-tyynyihin.
c. Tästä ei varmaan tarvitse sanoa mitään, ah. Ruskea, patinoitunut nahka on yhtä kuin syksy isolla S-kirjaimella. Vintage eames -tuoli löytyy Herman Millerin kauniista tuolivalikoimasta.
d. Marimekon violetit Sukat makkaralla -lasit huutavat mukaan syyskattaukseen. Toimisivat varmasti hyvin myös tuikkukippoina pimeissä syysilloissa.
e. Valoa hämärää toisi myös hauska Gubin Grasshopper-valaisin, jota löytyy monessa eri värissä. Tuote löytyy mm. Finnish Design Shopista.
f. Valkoisessa eteisessä myös kaikki syysvaatteet näyttävät vain kotoisan boheemeilta sisustuselementeiltä. Olen nyt jotenkin jumittunut näihin reppuihin.. Mutta tuohon lattialle sopisi niin hyvin vanha patinoitunut nahkareppu, jollaisen voi hyvällä tuurilla löytää kirpputorilta. Kollaasin yksilö tosin on Coachilta.

Yritin etsiä myös jotain graafista punottua lehtikoria, mutta en oikein löytänyt sopivaa. Ostin kesällä ranskalaiselta torilta itselleni sellaisen etnishenkisen ison korin, se olisi käynyt tähän hyvin! Täytyykin esitellä se piakkoin... Syksyistä tiistaita!

Ps. Mistäköhän tuollaisia kattovalaisimia löytyy?

4 kommenttia:

Katriina - Valkoinen Koti kirjoitti...

Ihana kollaasi. Mielelläni ottaisin nuo tuotteet myös meidän kotiin. :)

Minun mielestäni tuo valaisin vaikuttaa tosi paljon Le Klint:n valaisimilta, varma en ole, mutta ainakin ovat hyvin samanlaisia. Iso valikoima löytyy ainakin Länna Möbleristä. Kurkkaa olisiko siellä juuri tuota. http://www.lannamobler.se/fi/

Löysin muuten äskettäin blogisi ja vaikuttaa oikein hyvältä. Jään sivuja selailemaan. :)

Anna kirjoitti...

Hei iso kiitos vinkistä, käyn kurkkimassa! Ja tervetuloa lukemaan, ihanaa jos tykkäät. :)

Anonyymi kirjoitti...

Valaisin on Habitatin paperinen varjostin, löytyy esim. Helsingin stokkalta noin 30e hintaan!

Anna kirjoitti...

Oi! Suuret kiitokset tiedosta. :)