sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Viikonloppua


Heihou! Täällä on vietetty varsin syksyinen viikonloppu. Eilen tosiaan suunnattiin Särkkiksen kesänpäättäjäisiin katsomaan ilotulitusta. Oli muuten hiton kylmää ja sateista! Mutta kun mies niin kauniisti pyysi ja lupasi tarjota kaakaot sun muut, niin kai sitä nyt pienoinen romantikko nostaa päätään ja lähtee mukaan. :) Sää onneksi selkeni ilotulituksen ajaksi, mutta kunnon kuvia en siitä saanut. Illaksi ja alkuyöksi siirryttiin sisätiloihin lämmittelemään kavereiden ja sangriakannun kanssa. ;)

Tänään käytiin vielä omppuvarkaissa Kaupissa – tai ei varkaissa, sillä omppuja oikein tarjotiin melkein jokaisen talon portilla. Tämä on sitä tamperelaista anteliaisuutta parhaimmillaan! Ja järkeväähän tuo on, jos kaikkia omppuja ei tule itse syötyä tai säilöttyä. Omenoiden lisäksi myös pihlajanmarjoja on aivan valtavasti, oksat oikein painuvat alas. Tarkoittikohan se nyt sitä, ettei tule paljonkaan lunta..?

Anyways, nyt lettutaikinan kimppuun, leppoisaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyy et onks toi koru mikä sul on tos kuvassa ni ostettu siel Veskasta, jostain niist vaatekaupoist? Hypistelin nimittäin IHAN samanlaista siellä yks päivä, oli yks jäljel ja se oli alennukses :DD

Anna kirjoitti...

Eip oo, koru on Indiskasta. :)