maanantai 29. elokuuta 2011

Arjessa jälleen


Huh, kiirettä on pitänyt. Huhkin töissä viime viikolla viimeisiä päiviä ja järjestin samaan aikaan kaverille polttareita. Samalla yritin rakentaa itselleni toimivaa lukujärjestystä ja ilmoittauduin syksyn seminaariin. Työt ovat nyt paketissa ja polttareitakin vietettiin viime lauantaina ihanassa auringonpaiseessa Tampereella. Nyt on siis viimein ollut aikaa hengähtää, syödä lauantain ruokajämiä  - ja siirtyä työarjesta opiskeluarkeen. Ei muuten mikään helppo homma! Olen taas koko aamupäivän kirjoitellut sähköposteja milloin mistäkin aiheesta ja kironnut muutamaan otteeseen yliopiston nettisivut. Ei niin pehmeä lasku kuin olisin halunnut.

Nyt sähköpostihelvetti saa kuitenkin odottaa hetken, sillä ajattelin sulkea koneen, syödä vähän juustokakkua ja lähteä ulos katsomaan syksyä. Hauskaa viikon alkua!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haa, kalenterin kuvasta tulikin mieleen, että pitää tosiaan mennä ostaan kalenteri, zomg! Ja toi patonki näyttää hyvältä! <3 Pitää joskus syyä patonkia yhdessä! Ja juua viiniä! Ja sit kans viinirypäleitä pitää olla!

Anna kirjoitti...

Juuuu! Sopis hyvin sellaset syömingit ja juomingit tuleviin syysiltoihin ja seminaaripanikointeihin. :)