keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän ilta


Eilinen itsenäisyyspäivä kului taas kerran herkutellen ja linnanjuhlia kommentoiden. Hyväksi havaittu perinne, mitäs sitä muuttamaan. Käväistiin myös illalla ennen kotiinmenoa katsastamassa Tammerkosken uudet päivän väreihin sopivat valot - valon määrä siis sen kun vaan lisääntyy, ihanaa! Juhlastudio pystytettiin tänä vuonna kaveripariskunnan luokse, jossa vallitsi aivan ihana jouluinen tunnelma. Herkutkin oli aika kohdillaan... Koska kamera päätyi pitkästä aikaa mukaan, oli tietenkin vähän tallennettava illan meininkiä eli lähinnä yhden pienen parsonrusselinterrierin tepastusta ja söpöilyä..


Kun linnan vieraat häipyivät jatkoille ja viimeisetkin joulutortut löysivät tiensä parempiin suihin, oli Ellunkin aika vetäytyä papan viereen torkkumaan ja haaveilemaan seuraavan päivän metkuista ja herkuista. :)

5 kommenttia:

Katrina - Dot Dot Dash kirjoitti...

Gorgeous first image, and cutest puppy ever!!

Anna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Jee, kiva kun tosiaan kävit meillä! :) Pieni korjaus tekstiin: ei jackrusseli, vaan parsonrusseli. :) (parsonilla vähän pidemmät jalat ja vähän sirorakenteisempi kuin parsoni). Ihania kyl nää kuvat! Voisitko ottaa maanantaina joitain näitä joulukuvia meiltä vaikka muistitikulle mukaan, niin siirtäisin omalle koneelle? :)

Anonyymi kirjoitti...

Apua, siis sirorakenteisempi kuin jackrusseli...! Äh, aamu ja kirjoitusvirheet! :'D

Anna kirjoitti...

Katrina: Thanks! And Ellu says also thanks, she is a cute and perky little dog. <3

Senni: Äh, niinpäs onkin, sori Ellu! :) Otan kuvat mukaan - mikäli nyt pääsen paikan päälle, oon vähän kipeä. :/