lauantai 31. joulukuuta 2011

Kuvia viikolta


Viikko on kulunut nopeasti, toisaalta olen ehtinyt tekemään paljon ja toisaalta en yhtikäs mitään. Näin se vaan menee. Olen herännyt parina viime päivänä vasta kello 12 ja lomalook on ollut sen mukainen; yöpaidalla mennään. Eilen ajattelin aloitella työjuttuja, mutta päätinkin pestä meikkisiveltimet, aivan looginen suunnitelmien muutos. ;)  Eilen ja tänään on satanut hiukan lunta ja se on kyllä piristänyt näitä mustia maisemia, iltalenkillekin jaksaa lähteä ihan uudella energialla. Perheen kissa on ollut tyytyväinen saamaansa huomioon ja seuraa skarppina toisten tekemisiä - aina kun päiväuniltaan kerkiää. 

Olen viime päivinä kuunnellut paljon Juha Tapion uutta levyä. Sitkeä sydän -biisistä tulee mieleen meidän mummo, joka niin pirteänä jaksoi jutestella ja nauraa, kun kävimme tätä katsomassa pari päivää sitten vanhainkodissa. Tuli niin hyvä mieli.

Äiti ja isä lähtivät uudeksi vuodeksi Helsinkiin ja meillä alkaa nyt veljen kanssa Rummikub-mittelö. Hapsumatto ja nuo pelinappulat ovat muuten aka huono yhdistelmä... Hyvää ja rauhaisaa uutta vuotta kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anna, sä oot vaan niin kaunis. <3

Anna kirjoitti...

Kiitos, kaunotar. <3