torstai 29. joulukuuta 2011

Top3

Kiinnitän sisustusrintamalla nykyisin herkästi huomiota kolmeen seikkaan, no okei, on niitä nyt enemmänkin, mitäs sitä kursailemaan, mutta nämä tuntuvat nyt erityisen kivoilta. Ne päätyivät myös tänään meikäläisen topkolmoseen, jonka väsäilin eilen vapaailtani iloksi. Ensimmäisenä ovat lokerot - huomaan bongailevani niitä kaikkialta! Kuva-arkistoista löysin ylläolevan laatikoston, tai tuossahan taitaa olla niitä päällekkäin kaksikin. Näyttää kivalta ja sopii näppärästi pieneen tilaan. Haluaisin kovasti eteiseen jonkun tämäntyylisen kaapiston, jossa olisi tilaa myös kengille. Myös peltinen yksilö olisi aika herkku...

Toisena ovat kaikki valaisimet ja niihin haluan kyllä ehdottomasti tulevaisuudessa panostaa. Tällä hetkellä nurkissa pyörii kirpputoreilta ja äidiltä löytyneitä yksilöitä, jotka ovat kyllä hoitaneet hommansa erittäin hyvin. Olen aikaisemmin katsellut paljon pieniä tunnelmavaloja, mutta nyt olen alkanut tykästyä isoihin ja näyttäviin valaisimiin. Meillä on kotona korkeat huoneet ja varsinkin makuuhuone on melkoisen avara, joten sinne voisi ehkä uskaltaa ripustaa jotan näyttävämpääkin. Ja tuossa kakkoskuvassa on myös tosi kaunis lattia! Sen kanssa taitaa sopia parhaiten raikas valkoinen.

Topkolmosessa ovat myös erikuosiset tapetit. Tuossa Petra Bindelin kuvan tapetissa on jotain söpöä ja kivaa, vaikkei se ihan omaan makuuni istukaan. Myös kirjahyllyt ovat ihanat! Tapetit jäivät pyörimään mieleeni sen jälkeen, kun selailin jotakin vanhaa Koti&Keittiö -lehteä. Lehdessä oli i-h-a-n-a puutalo, johon oli rakennettu eri tiloja tapettien avulla. Kodikasta ja modernia. En oikein pidä nykyisestä sisustus- ja rakennustrendistä, jossa asunto on yhtä avointa ja avaraa tilaa. Tykkään erillisistä huoneista ja erilaisista tunnelmista ja tapeteilla niiden luominen on helppoa.

Mutta nyt pakko rientää saunomaan, kun siihen täällä kotonakotona on mahdollisuus, heips!

Ei kommentteja: