keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joulutunnelmia


Heipä hei täältä nojatuolin pohjalta, jouluaatto sujui meillä perinteiden mukaisesti niin ruokien kuin koko muun päivän suhteen. Viime vuonna päätimme poikaystäväni kanssa yhdistää jouluaaton viettomme ja niin teimme tänäkin vuonna. Toimii hyvin, vaikkakin ajamistahan se teettää. Aamupäivän vietimme minun perheeni kanssa ja iltapäivällä siirryimme hautausmaan kautta poikaystävän perheen ja suvun pariin. Illaksi tulimme taas meille, aikamoista sahaamista - onneksi molemmissa paikoissa sai vatsansa täyteen. ;)

Tuo pikku myrsky tuossa on aiheuttanut pientä jännitystä viime päivien ruuan laittoon ja lämmitykseen, mutta muuten lomailu on sujunut oikein leppoisasti. Poikaystävä on tämän viikon ajan yöt töissä, ja siksi olenkin viettänyt aikaa lähinnä perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. Sain myös ennen joulua työtarjouksen, joten olen nyt kovasti yrittänyt virittäytyä siihen, että menen uuden vuoden jälkeen töihin enkä kouluun. Gradu saa siis jäädä vähäksi aikaa odottelemaan. Nyt voisin suunnistaa ulos ja lenkille, kun tuo tuulikaan ei ole enää niin megalomaanisen voimakas...

PS. Annoin poikaystävälle nuo kuvan moikkauslapaset, ne ovat Moikon ja niitä on saatavissa myös eri kielisinä. Oikea lapanen on moikkaukseen (moro) ja vasen hyvästelyyn (heiny), musta ne oli aika hauskat. Ihanin lahja löytyy tietenkin viimeisestä kuvasta, kiitos kovasti pukille tai oikeastaan pukeille. :)

Ei kommentteja: