sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Hei hei heinäkuu


Heinäkuun viimeistä viikonloppua juhlistettiin eilen kavereiden kanssa paikallisilla Ruukkifestivaaleilla. Design-näyttelyt ja käsityöpajat jäivät meidän kohdalla hävettävän vähälle huomiolle, sillä keskityimme tapahtuman ehdottomasti parhaimpaan antiin, ruokaan. Kolme ateriaa osui ja upposi, ja silti jäimme kaipaamaan lettuja. Noh, sielun ruokaa tarjoili vielä illan rento kesämusiikki ja kaunis ruukkimiljöö koskineen ja puutarhoineen. 

Vaikka kesä on kalenterin mukaan jo kovasti kääntymässä kohti elokuuta ja syksyä, sain Egotripin keikalla vielä mukavan kesätervehdyksen maan pinnalta. Niskaan oli hivuttautunut joku ökkiäinen, joka ravistelun jälkeen katosi mystisesti jonnekin. Normaali ihminen jäisi varmasti tämän jälkeen vielä fiilistelemään keikan loppuun, mutta eräs ötökkäkammoinen naishenkilö postui yleisön keskeltä pikku paniikissa kotiin, jossa sitten ystävän avustuksella suoritettiin tarkka vaatekappaleiden tarkistus. 

Kyllä kesä on kiva, mutta voisi se syksy jo kieltämättä alkaa tulla.

3 kommenttia:

Minnamarim kirjoitti...

ja mua ei käyty moikkaamassa, työn raskaan raatajaa! :DD
Oliko hyvät festarit?

Anna kirjoitti...

Olit siis töissä! Mietittiin kyllä päivällä, että mahdatko olla pelipaikalla ja kenties tulossa festareillekin. Se jäi sitten vaan ajatuksen tasolle, kun Nanakin lähti kesken kaiken pois kun oli vähän sairas yms. Vähän odoteltiin, mahdatko paikalle puskea, mut et ilmeisesti ollu festareilla?

Juu oli kyllä kivat festarit, syötiin paljon. :) Mut ötökkäkammo paheni, hiton ökkiäiset!

Minnamarim kirjoitti...

juu luin tosta keikankeskeytymisestä^^)
En jaksanu sitte enää lähtee... Ois ollu kyl kiva mennä, kun en viime vuonnakaan ollu... ehkä ens vuonna:)