torstai 17. lokakuuta 2013

7 graafista tyynyä

Oikeastaan tuossa on kahdeksan, mutta niputin Ferm Livingin salmiakkiruudulliset ihanuudet yhteen. Lähdetäänpä siitä, että syksy on aika monelle sisustushömpötysaikaa. Kun illat hämärtyy, naiset sekoaa ja haluaa uutta (ja vanhaa) kamaa nurkat täyteen. Jotenkin ihan hullua, mutta taidan myös itse kuulua tähän kaistapäiseen sakkiin. Syksyllä iskee pesänrakennusvietti, no can do. Ostan harvoin mitään tosi isoa,
mutta vaihtelen USEIN tekstiilejä, lähinnä tyynynpäällisiä. Kivaa ja kätevää, kyllä te tiiätte. Tällä hetkellä haaveilen myös verhoista, joita en ole tarvinnut vuosikausiin. Nyt asuntoni ikkunat ehkä kaipasivat niitä.

Keräilin yhtenä iltana kokoon syksyisiä ja kauniita tyynyjä (kuulostaapa ankealta, ei elämää!) ja isken tänne nyt ekan satsin. Graafisella ja mustavalkoisella linjalla mennään, ylläri ylläri. Tykästyin myös runsaisiin ja täyteläisiin kuoseihin, mutta niitä lisää myöhemmin.
Ja hei, mites tuo oliivinvihreä ja muut vihreän sävyt? Näyttää yllättävän freesiltä mustavalkoisen kanssa. Tuotteet löydät alta. Nyt torstai-ilta jatkukoon, huomenna on perjantai, ah!

12.  3456.  7.

Ei kommentteja: