tiistai 8. lokakuuta 2013

Roomage


Huokasin eilen helpotuksesta, kun kotirappuuni oli vihdoin vaihdettu uusi ulkovalo. Pimeässä kikkailu jatkui kuitenkin heti kotioven takana, sillä eteisessänihän ei ole vielä valaisinta. Puoli vuotta tässä on tosiaan tullut jo asuttua, heh heh. Mutta syksyn pimeys iski vasta nyt, joten se selittäköön tätä pimeässä hiippailuani.

Eteiseen riittäisi järjevästi ajateltuna jokin käytännöllinen valaisin, muuuutta aina ei jaksa olla kovin järkevä. Ja toisaalta olohuoneestani on suora näköyhteys eteiseen, joten voishan se lamppu olla ihan nättikin. Nämä Roomagen vanhat tehdasvalaimet kiinnostaisivat kovasti, vaikka kaipaisinkin ehkä jotain vaaleampaa yksilöä. Roomagessa on paljon muutakin vintage-tavaraa ja huonekaluja. Ihastuin myös jenkkiläisiin bensa-aseman numerokyltteihin ja vanhoihin saksalaisiin kasvitauluihin. Roomage pyörittää toimintaansa Helsingistä käsin ja showroom löytyy Helsingin Kruununhaasta.

Käy inspiroitumassa täällä: Roomage

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anna!

Kiitos kirjoituksestasi! Pieni tarkennus tosin, Roomage pyörittää toimintaansa Helsingistä käsin ja showroom löytyy Helsingin Kruununhaasta!

Terveisin,
Kimmo / Roomage

Anna kirjoitti...

Hei Kimmo! Jaiks, mikä virhe - mitäköhän nettisivun kohtaa olen mahtanut lukea! Korjataan virhe asap. Ihana liike sulla/teillä!